jimmys_kebab_logo-feher
Pályázat

„Az MK Catering KFT vendéglátó tevékenységének automa=zációja és kapacitásbővítő támogatása”

Kedvezményezett neve: MK Catering Korlátolt Felelősségű Társaság Szerződött támogatás összege: 9999995Ft

Projekt összköltsége: 14 532 104 Ft

Támogatás mértéke: 68,81 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.17.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04046 Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében mozgó vendéglátó egységeink és tevékenységünk fejlesztése a cél, ennek megfelelően technológiai korszerűsítést, automatizációt és egyben kapacitásnövelést eredményező új eszközök beszerzése valósul meg.

Rendezvényeken és fesztiválokon jellemzően rövid idő alatt, nagy számú vásárlót kell kiszolgálnunk, mely megköveteli munkafolyamataink gyors és hatékony szervezését. A tervezett eszközök beszerzésével mind a kiszolgálási, mind a fizetési folyamat jelentősen felgyorsul, melynek köszönhetően növelni tudjuk az értékesítés volumenét, mely várhatóan jelentős bevételnövekedést generál. Továbbá a munkaerő optimalizálása révén nemcsak időt, hanem költséget is megtakarítunk, hiszen a munkafolyamatok csökkenésével kevesebb számú munkaerő egyidejű alkalmazására van szükség, illetve lehetővé válik a kiszolgáló személyzet minőségibb és hatékonyabb munkavégzése.

A projektben a fenti célok érdekében beszerzésre kerül 1db Cashdro 5 automata kassza, valamint egy GIGABYTE Brix Pro GB-BSi5-1135G7 számítógép konfiguráció, mely eszközökkel megvalósul a rendelésfelvétel és fizetési folyamat teljes automatizációja.

A kész termékek előállításához kapcsolódóan beszerzésre kerül továbbá Alkadur DCR-3S kebab sütő robot, melynek eredményeként jelentősen csökkenteni tudjuk a várakozási időt és a húskészítési folyamatot, illetve fagylalt árusításhoz kapcsolódóan 1 db Orion Kate 24 fagylalt vitrin, valamint 2 db Tecnodom 900 L hátérhűtő.

A vezetői és adminisztragv feladatok elvégzése hordozható számítógépen (notebook) történik. Cégünk korábban Apple OSX plakormon futó alkalmazásokat vásárolt (pl. számlázóprogram), így a támogatás keretében 1 db MacBook Pro 14″ beszerzése valósul meg.